Degryse maakt zich zorgen om Anderlecht: "Geen overbodige luxe"

Degryse maakt zich zorgen om Anderlecht:
Woensdag 08 augustus 2018 - 23:00   I  

Anderlecht begon goed aan het seizoen. Het is in de eerste twee wedstrijden een doelpuntenmachine gebleken en waar de aanval vorig seizoen nog de achilleshiel was van dit Anderlecht, is die offensieve kracht nu de grootste troef geworden van paars-wit.

Offensief zit het dan ook goed bij Anderlecht. Marc Degryse ziet dat ze voorin heel wat plezier beleven en dat Santini en Dimata elkaar nu al erg goed kunnen vinden. Het is terug leuk in het Astridpark en Marc Coucke heeft dus goed werk geleverd.

Marc Degryse maakt zich wel zorgen om het defensieve compartiment. Anderlecht speelde enkel nog tegen KV Kortrijk en KV Oostende, maar kreeg wel telkens doelpunten om de oren. Versterking dringt zich dan ook op. "Momenteel maak ik me enkel zorgen om hun verdediging. Ze speelden enkel nog maar tegen KV Kortrijk en KV Oostende, maar kregen wel telkens doelpunten tegen. Ik weet niet wat dat zal geven tegen een van de favorieten om de titel te pakken. Coucke zei dat er nog versterking ging komen, wel dat lijkt mij geen overbodige luxe", aldus Degryse in Sport/Foot Magazine.

Poll: Moet Anderlecht zich defensief nog versterken?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024