Degryse onder de indruk van deze Club-speler: "Spectaculair"

Degryse onder de indruk van deze Club-speler:
Zaterdag 12 mei 2018 - 21:23   I  

Club Brugge gaat vanavond misschien voor de laatste keer slapen met 14 landstitels achter de naam. Vanaf morgen kunnen dat er vijftien zijn, als Club niet verliest op het veld van Standard.

De speler die wellicht het meeste invloed heeft gehad op die titel was Ruud Vormer. Met zijn indrukwekkende cijfers trok hij Club er op de moeilijke momenten door. Donderdag bijvoorbeeld nog op het veld van Charleroi met een geniale vrije trap. Dat zag ook Mazzu, die Club zonder die vrije trap niet zag terugkomen. Ook Degryse is onder de indruk.

"Vormer is ronduit spectaculair. Geen enkele andere middenvelder in België staat op de foto", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws. Die andere Nederlandse middenvelder, Clasie, stelde wel teleur. Vanaken begon op de bank, maar kwam bij de rust de bleke Clasie toch vervangen. "Per slot van rekening zijn het Vormer en Vanaken die Club kampioen zullen maken. Om dan één van de twee aan de kant te laten... Temeer omdat het alternatief, Clasie, na Nieuwjaar nauwelijks gespeeld had. Leko speelde met vuur."

Poll: Is Vormer dé kampioenenmaker van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  Vormer

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024