Degryse over Club-Standard: "Dat kost hen de titel"

Degryse over Club-Standard:
Zaterdag 12 mei 2018 - 12:45   I   door Redactie

Marc Degryse is erg onder de indruk van Standard. Volgens de analist hadden de kansen op de titel voor de Rouches veel groter kunnen zijn dan ze nu zijn.

Standard? Sensationeel. Ik ga zelfs meer zeggen: misschien heeft de wissel van Edmilson op Club Standard wel de titel gekost. Sá Pinto haalde hem eraf twintig minuten voor tijd bij 3-3. Op dat moment was Club rijp voor de knock-out. Nog één of twee counters van Standard en ze hadden kunnen winnen. Sá Pinto heeft daar te weinig geloofd in zijn ploeg”, zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.

Dat Standard een counterploeg geworden is, stoort Degryse niet. “De perfect uitgevoerde counter, doé het maar, hé. De kans op fouten bij een counter is bijzonder groot. Neem het eerste doelpunt van Edmilson op Anderlecht. Ik dacht: hij gaat nooit meer scoren. Een ren van zeventig meter met de bal aan zijn voet, achternagezeten door Gerkens. Hij tackelt, Sels maakt op zijn beurt goed zijn doel kleiner, en om dan tóch zuiver af te werken... Als liefhebber kan ik daar net zo goed van genieten."

Poll: Denk jij ook dat de wissel van Edmilson in Brugge Standard de titel kost?

TAGS  I  Degryse  I  Club Brugge  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024