Degryse scherp voor Club Brugge: "Met deze ploeg halen ze opnieuw 0/18!"

Degryse scherp voor Club Brugge:
Zaterdag 12 mei 2018 - 11:30   I  

Club Brugge mag zich stilaan opmaken voor de titel én het bijhorende ticket voor de Champions League. De vorige campagne liep af op een regelrechte sisser van formaat. Dat zullen ze nu in Brugge willen vermijden.

Dan heeft Marc Degryse nog een gouden tip voor Vincent Mannaert en dat is enkele versterkingen halen. Degryse vreest dat Club met deze ploeg opnieuw een oplawaai van jewelste zal krijgen en dus moet Mannaert dit Club gericht gaan versterken.

"Ik hoop dat Vincent Mannaert straks niet weer de fout maakt van twee jaar terug, toen hij vond dat de kern geen frisse gezichten nodig had. Met déze ploeg halen ze in de Champions League opnieuw 0 op 18! Er is extra klasse nodig", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

Zeker vier nieuwe spelers

Vooral voorin moet Club zich versterken, want Degryse heeft weinig vertrouwen in Wesley. Ook achterin en in doel (uiteraard) kan er wel nog iets bij. Club moet ook proberen om Limbombe in Jan Breydel te houden.

"Twee nieuwe aanvallers zijn nodig. Vossen zat nu al een heel seizoen op de bank, Diaby wil weg - 't zal niet naar de Premier League zijn, vermoed ik zo - en Wesley... pfft, ik weet het niet. Op het middenveld zit je goed, Limbombe zou ik trachten te houden - hij kan à la Izquierdo met een flits het verschil maken, ook in Europa - en een extra autoritaire verdediger is geen overbodige luxe. Maar voorál is een keeper nodig."

 

Poll: Is dit Club Brugge al klaar voor de Champions League?

TAGS  I  Club Brugge  I  Degryse  I  Mannaert

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024