Degryse: "Vanhaezebrouck blijft naar zo iemand zoeken"

Degryse:
Dinsdag 11 september 2018 - 14:55   I  

Anderlecht neemt het komend weekend op tegen Racing Genk. Een fameuze test, want de Limburgers leggen al een heel seizoen lang een zeer hoog niveau op de mat. Ook Anderlecht laat bij momenten erg mooie dingen zien, maar de meest constante ploeg is het voorlopig nog niet.

Marc Degryse weet waarom dat (nog) niet het geval is. Anderlecht mist namelijk een speler die het verschil kan maken, die met een flits een wedstrijd kan beslissen en voorin voor dat extra vleugje magie kan zorgen. Iemand zoals Pozuelo bijvoorbeeld aan de overkant, die scoort en laat scoren. Zo een speler loopt er bij Anderlecht momenteel niet rond.

"Een mogelijke verklaring is de afwezigheid van een échte patron. Er is natuurlijk Adrien Trebel, die nu nog meer gewicht op zijn schouders moet dragen door zijn contractverlenging en zijn salaris. Trebel stelt zich vooral in dienst van andere spelers en er ontbreekt dan ook iemand voor hem. Iemand die het spel kan maken, een actie in huis heeft en met een flits het verschil kan maken. Het is een profiel waar Vanhaezebrouck naar op zoek blijft. Als Anderlecht zo iemand kan vinden, dan zal dat niet alleen de ploeg beter maken, maar ook Trebel zal minder druk voelen", aldus Degryse in Sport/Foot Magazine.

 

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024