Degryse weet meer over verschrikkelijke tackle van De Bruyne op Januzaj

Degryse weet meer over verschrikkelijke tackle van De Bruyne op Januzaj
Donderdag 14 juni 2018 - 22:00   I  

Voor de Rode Duivels mag het nu écht wel beginnen. Zij zijn klaar voor hun eerste poulewedstrijd op het WK, volgende maandag tegen Panama. De spelers trainen érg scherp, en dat bleek ook donderdag meteen weer bij de eerste training op Russische bodem.

Tijdens een wedstrijdvorm ging Kevin De Bruyne zwaar door Adnan Januzaj. De spelers van Manchester City ging vol in de tackle en Januzaj had het geluk dat hij net op tijd nog kon springen. Niet veel later sprak bondscoach Roberto Martinez zich op zijn persconferentie uit over de zware tackle van KDB.

"De intensiteit op training is zoals op een match. Die intensiteit hebben we nodig", minimaliseerde Martinez het voorval. "Het is niet de bedoeling om iemand te blesseren, maar we trainen op het scherpst van de snee." Benieuwd of Adnan Januzaj er ook zo over denkt...

"Dat doet hij niet met een basisspeler"

Marc Degryse kwam in Villa Sporza terug op het voorval. "Kevin De Bruyne kan zich wel iets meer permitteren en Januzaj is een speler die graag provoceert en graag uitdaagt. Een jonge gast ook, dat was vier jaar geleden al het geval. Misschien heeft De Bruyne daar een teken willen geven van "speel sneller die bal en doe eens normaal". Dat zou de bedoeling kunnen zijn, maar het was wel een risicovolle tackle vond ik. Maar met een basisspeler gaat hij dit niet doen", aldus Degryse.

Poll: Wilde De Bruyne een statement maken met deze tackle?

TAGS  I  De Bruyne  I  Januzaj  I  Degryse  I  Rode Duivels  I  WK

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024