Demol merkt groot probleem op bij Rode Duivels: "Kunnen we niet goedmaken"

Demol merkt groot probleem op bij Rode Duivels:
Zaterdag 09 juni 2018 - 13:30   I  

De Rode Duivels trekken bijna naar Rusland en door de interland tegen Egypte hebben de fans toch al een beter gevoel dan voordien. Toch wordt het een dubbeltje op zijn kant in Rusland. Zeker als Roberto Martinez moet gaan puzzelen in de defensie.

Stéphane Demol hoopt dan ook dat Vincent Kompany en Thomas Vermaelen fit geraken, want anders ziet hij het niet goedkomen. Er is namelijk een veel te groot verschil tussen Vermaelen en Kompany en de rest. Dat verlies zou dus niet op te vangen zijn.

"Om te beginnen: als je achteraan niet 100% goed staat, wordt het moeilijk. Als Kompany en Vermaelen bij ons niet meedoen, hebben we een groot verlies aan kwaliteit. En ik denk niet dat we dat kwaliteitsverlies kunnen goedmaken", aldus Demol in Het Laatste Nieuws.

"Het wordt anders"

"Ik heb respect voor elke speler die geselecteerd is, maar het wordt anders. Je hebt de kapitein van Manchester City en de voormalige kapitein van Arsenal, die nu in Barcelona speelt. Dat is iets anders, qua uitstraling, maar vooral ook qua kwaliteit."

Poll: Is het verschil tussen Kompany/Vermaelen en de wisselspelers te groot?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024