Dendoncker neemt afscheid: "De beste en grootste aanhang van België"

Dendoncker neemt afscheid:
Vrijdag 10 augustus 2018 - 12:25   I  

Leander Dendoncker zal niet meer te zien zijn in het truitje van Anderlecht. Hij ruilt het paars en wit in voor het oranje van Wolverhampton. Dendoncker werd als jeugdproduct graag gezien in het Astridpark, waar jeugdspelers snel in de harten terechtkomen van de fans.

Via de app van Anderlecht deelde Dendoncker een afscheidsboodschap. Daarin keek hij terug op negen mooie seizoenen bij Anderlecht en bedankte hij de fans, waarvoor hij nog mooie woorden had.

"Beste supporters, voor mij is er een hoofdstuk -misschien wel het mooiste in mijn leven- na negen seizoenen in Anderlecht afgelopen. Ik heb hier mooie dingen meegemaakt en minder mooie, hoogtes en laagtes, maar vooral hoogtes. We hebben een mooie titel gepaakt en heb heel mooie en toffe mensen leren kennen. Vooral ook jullie, de supporters. De beste en grootste aanhang in België. Ik zou jullie bedanken voor de steun die ik altijd gevoeld heb en dat we dit seizoen kampioen zullen worden. Want ik blijf altijd iemand van jullie", aldus Dendoncker.

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024