Dennis van Wijk komt meteen met geweldige boodschap voor KV Mechelen-fans

Dennis van Wijk komt meteen met geweldige boodschap voor KV Mechelen-fans
Maandag 11 juni 2018 - 17:30   I  

De kogel is door de kerk: het gedegradeerde KV Mechelen speelt volgend seizoen effectief in de Proximus League en niét in de Jupiler Pro League. Mechelen had nog een procedure opgestart tegen de Belgische Voetbalbond (KBVB) en de Pro League, maar ving bot.

Een grote verrassing is dat niet en wellicht had coach Dennis van Wijk zich ook al neergelegd bij een seizoen in 1B. Al is zijn ambitie duidelijk, want één seizoen in 1B is meer dan voldoende. KV Mechelen moet terug naar 1A en wil volgend seizoen ook al de promotie afdwingen.

"Onze ambities zijn duidelijk. We willen meteen promoveren naar 1A. Als we niet promoveren, kunnen we spreken van een mislukt seizoen. De druk zal van bij het begin dus zeer hoog liggen", aldus de coach van KV Mechelen voor Sporza.

Meer ervaring

KV Mechelen heeft al wat ervaring binnengehaald en dat kan volgend seizoen ook het verschil gaan maken. "We hebben daarom een aantal spelers binnengehaald, die onze ambities kracht kunnen bijzetten. Met De Camargo en Berrier halen we twee zeer ervaren en kwalitatieve spelers in huis. Zij kunnen zeker iets extra's toevoegen aan de kern. Al hebben we natuurlijk ook enkele belangrijke spelers (Bandé, Rits, Cobbaut) moeten laten gaan", besluit van Wijk.

Poll: Kan KV Mechelen volgend seizoen de promotie al afdwingen?

TAGS  I  Van Wijk  I  KV Mechelen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024