Deschacht doet opmerkelijke uitspraken over Coucke en Anderlecht

Deschacht doet opmerkelijke uitspraken over Coucke en Anderlecht
Maandag 05 november 2018 - 20:05   I  

Olivier Deschacht gaat tegenwoordig door het leven als voetballer van Sporting Lokeren. De verdediger werd in het tussenseizoen aan de kant geschoven door RSC Anderlecht, de club waar hij járen aan de slag was.

Zijn vertrek bij paars-wit ligt duidelijk nog zwaar op de maag bij Deschacht, maar toch laat hij zich niet negatief uit over 'zijn' club. "Het duurde een maand vooraleer ik een telefoontje kreeg. Het was voor mij dus wel duidelijk dat ik dit seizoen niet meer bij Anderlecht zou spelen", aldus Deschacht in Vista.

"Een dag voor de eerste training kreeg ik dan plots een telefoontje vanuit Anderlecht met het nieuws dat het voorbij was. En meer wil ik daar eigenlijk niet over zeggen", voegt de verdediger er nog aan toe.

"Of de relatie met Anderlecht verzuurd is? Geen commentaar"

"Of ik na Anderlecht-Lokeren met Marc Coucke of met iemand anders van Anderlecht gesproken heb? Daar ga ik geen commentaar op geven. Of de relatie verzuurd is? Dat heb ik niet gezegd. Ik wil er gewoon geen commentaar op geven", volgen er verder nog enkele opmerkelijke antwoorden van Deschacht.

Al is het daarna meteen duidelijk waarom Deschacht liever niet over zijn breuk met Anderlecht praat. "Sinds mijn vertrek bij Anderlecht heb ik nog niet één slecht woord over de club gezegd en dat wil ik zo houden."

Poll: Had Deschacht ook dit seizoen nog bij Anderlecht moeten spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Lokeren

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024