‘Deze Belgische club wil plots wel érg ver gaan voor Zinho Vanheusden’

‘Deze Belgische club wil plots wel érg ver gaan voor Zinho Vanheusden’
Woensdag 13 juni 2018 - 17:48   I  

Zinho Vanheusden geniet momenteel nog van een beetje vakantie, maar binnenkort moet de beloftevolle verdediger wel een belangrijke knoop doorhakken. Vanheusden weet op dit moment nog niet waar hij volgend seizoen zal spelen, maar aan interesse is er geen gebrek.

Twee Belgische clubs trekken al wéken aan de mouw van de nog steeds maar 18-jarige Vanheusden: Standard en KV Oostende. Aanvankelijk was Internazionale van plan om de Belg 1,5 jaar te verhuren aan Standard, maar Vanheusden en zijn entourage hadden de sleutel in handen.

Zij beslisten omwille van het beperkte aantal speelminuten om het huurcontract met Standard stop te zetten, en dat terwijl Vanheusden een goed gesprek zou gehad hebben met Ricardo Sa Pinto’s opvolger Michel Preud’homme. Alles wijst erop dat Vanheusden liever een seizoen bij KV Oostende zou gaan spelen, maar zover is het nog niet.

Extra plaats vrij in kern Preud'homme

Bij Standard zijn ze geschrokken van het feit dat Vanheusden naar een andere club wil, en plots zijn ze op Sclessin van plan om alles op alles te zetten om de verdediger alsnog te overtuigen. Gazet van Antwerpen meldt dat De Rouches de aankoopoptie in het huurcontract van Giorgos Koutroubis niet verlengden.

De Griekse verdediger keert terug naar Panathinaikos en zo komt er in de kern van Preud’homme een extra plaats vrij voor een centrale verdediger. Bij Standard hopen ze nog steeds dat Vanheusden die plaats zal innemen. Benieuwd hoe de speler zelf erover denkt. Eerder waren ook Club Brugge en AA Gent geïnteresseerd in Vanheusden, maar die twee ploegen zijn niet zo concreet als Standard en KVO.

Poll: Bij welke club speelt Vanheusden volgend seizoen?

TAGS  I  Koutroubis  I  Vanheusden  I  Standard  I  KV Oostende  I  Internazionale  I  Club Brugge  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024