‘Deze Belgische eersteklasser meldt zich bij Jordi Vanlerberghe’

‘Deze Belgische eersteklasser meldt zich bij Jordi Vanlerberghe’
Donderdag 14 juni 2018 - 06:41   I  

Club Brugge maakte tijdens de voorbije weken al melding van de komst van Mats Rits (KV Mechelen), Arnaut Groeneveld (NEC) en Siebe Schrijvers (KRC Genk). Langs uitgaande zijde bleef het tot dusver stil, maar mogelijk komt daar binnenkort verandering in.

Zo is het goed mogelijk dat Jordi Vanlerberghe binnenkort andere oorden opzoekt. Club Brugge haalde de polyvalente middenvelder vorige zomer naar het Jan Breydelstadion, maar daar kon Vanlerberghe zich in zijn eerste seizoen niet doorzetten.

Uitleenbeurt

De 21-jarige Vanlerberghe verscheen in de Jupiler Pro League amper twee keer aan de aftrap en bij blauw-zwart zijn ze zich ervan bewust dat hun beloftevolle speler tijdens het volgende seizoen meer speelminuten nodig heeft – bij Club zelf of bij een andere ploeg.

Een uitleenbeurt behoort tot de mogelijkheden en KV Oostende wil Vanlerberghe alleszins met open armen ontvangen. Hugo Broos en Gert Verheyen geloven in de kwaliteiten van het Mechelse jeugdproduct, maar het is niet duidelijk of Vanlerberghe haalbaar is voor KVO.

Poll: Moet Club Brugge Vanlerberghe uitlenen?

TAGS  I  Vanlerberghe  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024