'Deze opmerkelijke Rode Duivel krijgt een basisplaats op het WK'

'Deze opmerkelijke Rode Duivel krijgt een basisplaats op het WK'
Vrijdag 08 juni 2018 - 22:15   I  

Bondscoach Roberto Martinez staat in het middelpunt van de belangstelling naar aanloop van het Wereldkampioenschap in Rusland. Na de bekendmaking van zijn selectie kwamen heel wat vragen naar boven. Nu is het afwachten met welke basisopstelling de Spaanse oefenmeester zal aantreden op het WK.

En één speler lijkt alvast af te stevenen op een plekje in de basis, zo meldt Het Nieuwsblad. Als er niets geks gebeurt is Yannick Carrasco altijd bij de elf namen op het WK in Rusland. Toch opmerkelijk want na zijn overstap naar China is de vleugelspeler helemaal op een zijspoor beland. Zelf is Carrasco er echter nog niet zeker van.

“Dat ik titularis zal zijn? Dat weet ik zo nog niet. Er zijn hier veel goede spelers. Ik ben blij om deel uit te maken van de 23 geselecteerden. Ik ga gewoon zo goed mogelijk proberen te presteren om mijn plek te behouden. Want er zijn nog andere getalenteerde spelers op mijn positie”, laat Carrasco weten tegenover Het Nieuwsblad.

Positie Carrasco?

Ook over zijn positie is de voormalige aanvaller van Atlético Madrid duidelijk. “Mijn favoriete positie? De linkerflank. Met iets minder verdedigend werk dan bij België? Misschien (lacht). Want elke aanvallend ingestelde speler wil liever aanvallen dan verdedigen. Maar ik doe wat de coach van me vraagt en voel me steeds beter op die plek.”

Poll: Verdient Carrasco een basisplaats op het WK?

TAGS  I  Carrasco  I  Martinez  I  Rode Duivel  I  WK

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024