Deze Rode Duivel begrijpt zelf niet dat hij is geselecteerd voor het WK

Deze Rode Duivel begrijpt zelf niet dat hij is geselecteerd voor het WK
Vrijdag 08 juni 2018 - 13:45   I  

De keuzes van bondscoach Roberto Martinez voor het Wereldkampioenschap in Rusland blijven in twijfel worden getrokken. Ook Nacer Chadli is één van de dubieuze namen die is opgeroepen door de bondscoach. De middenvelder begrijpt zelf niet dat hij bij de definitieve selectie van de Rode Duivels zit.

Bij West Bromwich Albion kende Nacer Chadli een desastreus seizoen. De Rode Duivel zat meer naast het veld dan erop, mede door blessureleed. Uiteindelijk stond de teller op amper zes matchen. Toch zit Chadli bij de laatste 23. “Ik was bang dat ik niet bij de groep zou zitten. Als Martinez naar mijn clubprestaties had gekeken, dan had ik er nooit bij geweest”, geeft Chadli toe.

“Dat zou een logische keuze zijn geweest. Ik heb enkel en alleen mijn plaats binnen de groep door mijn veelzijdigheid en mijn goede prestaties van de afgelopen twee jaar bij de nationale ploeg”, vertelt Chadli tegenover L’Avenir. De veelzijdigheid van de Rode Duivel is dus van groot belang voor Martinez, zeker omdat Chadli op beide flanken uit de voeten kan en niet vies is van verdedigend werk op te knappen.

Poll: Is de selectie van Chadli terecht?

TAGS  I  Chadli  I  Martinez  I  WK  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024