Deze speler krijgt verrassend lof: "Anderlecht lange tijd rechtgehouden"

Deze speler krijgt verrassend lof:
Zondag 13 mei 2018 - 08:14   I  

Anderlecht ligt zo goed als zeker buiten de titelstrijd. Paars-wit moet zelfs vrezen voor plaats twee. Ook ex-Anderlecht doelman Filip De Wilde weet dat het moeilijk zal zijn de komende weken, maar heeft wel veel lof voor een verrassende speler, Mats Sels.

Sels was niet altijd zeker van een basisplaats bij Anderlecht maar lijkt de laatste tijd toch zijn vaste plek in het elftal te claimen. “Paars-wit heeft de competitie nog spannend kunnen maken. Ze stonden ver van de leider aan het begin van de play-offs en toen kwamen ze dichterbij. Maar de zwakke punten die gedurende het hele seizoen te zien waren, kunnen niet magisch verdwijnen”, vertelt De Wilde tegenover Nord Eclair.

“Ze lieten teveel ruimte in de rug van de defensie. Lange tijd hield Sels de fragiele verdediging recht. Hij is duidelijk een sterke pion geweest voor Anderlecht. En toch is hij niet heel het seizoen succesvol geweest.” Over de titel is De Wilde duidelijk. “Het is erg moeilijk om te beoordelen met al die ups en downs van de ploegen, maar Standard zal het moeilijk krijgen. Ze hebben wel alles in huis om die tweede plek te claimen.”

Poll: Is Sels een belangrijke pion voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  De Wilde  I  Sels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024