Deze speler laat Genk echt ongelofelijk goed voetballen (en het is niet de coach!)

Deze speler laat Genk echt ongelofelijk goed voetballen (en het is niet de coach!)
Vrijdag 10 maart 2017 - 10:45   I   door Redactie

Rusland Malinovksy is terug, en hoe! De middenvelder van Racing Genk speelde ook op AA Gent een ongelofelijke wedstrijd.

Malinovsky verdeelt en heerst op het Genkse middenveld. Hij heeft de rol als patron van Alejandro Pozuelo al overgenomen. Wat als Malinovskiy een heel seizoen fit was geweest? Dan had het er voor Genk toch anders uit kunnen zien.

Zelf blijft hij echter bescheiden. “Iedereen heeft zijn job gedaan. Ik dank vooral Mathew Ryan. Als hij die penalty niet stopt, kan het nog spoken", zegt Maminovsky in Het Belang van Limburg. 

"Ik liet in die voorafgaande fase mijn been staan, ik maakte geen enkele beweging. Maar die speler van Gent zocht mijn been en dook erover. Ik vond het dus geen fout.”

"De coach hamert er regelmatig op dat we na training nog wat extra oefenen op onze sterke punten”, straalt de uitblinker. “In mijn geval zijn dat de vrije trap, de hoekschop en de strafschop. In de dagen vlak voor een wedstrijd train ik dus nog wat na. Overdrijven, mag je daar niet in, maar het doet wel deugd, als die extra arbeid beloond wordt.”

TAGS  I  genk  I   malinovsky

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024