‘Deze topclub heeft een streepje voor met transfer Praet’

‘Deze topclub heeft een streepje voor met transfer Praet’
Vrijdag 08 juni 2018 - 15:00   I  

Dennis Praet heeft een sterk seizoen achter de rug bij het Italiaanse Sampdoria. De middenvelder kan dan ook naar enkele topclubs. Vooral in de Serie A is de voormalig Anderlecht-smaakmaker gegeerd wild. Juventus zou eerder al dicht bij een transfer hebben gestaan, maar nu mengt ook Napoli zich in de strijd.

En die club heeft één troef in handen: Dries Mertens. Volgens Tuttomercatoweb heeft Dennis Praet geïnformeerd bij de Rode Duivel welke rol voor hem is weggelegd. Marek Hamsik staat op het punt te vertrekken bij Napoli en nieuwbakken coach Carlo Ancelotti ziet in Praet dé ideale vervanger.

Toch wil Praet wachten en zeker weten dat hij een belangrijke pion van de ploeg zal worden. Hamsik is vooralsnog nog altijd speler van de club uit Napels. “Napoli volgt Praet als opvolger voor Hamsik. Nu wil Praet te weten komen via grote vriend en landgenoot Dries Mertens wat er zal gebeuren na het vertrek van coach Sarri”, zo laat Radio CRC weten.

Dries Mertens

Of Dries Mertens zelf bij Napoli blijft is ook nog niet zeker. De snelle aanvaller had een goede band met Sarri en het kan zomaar zijn dat de Rode Duivel komende zomer de overstap maakt. Ook voor Mertens is er interesse uit China maar ook enkel clubs uit de Premier League en de Serie A lonken. Als de goaltjesdief beslist bij Napoli te blijven spelen Mertens en Praet binnenkort wel samen.

Poll: Is Napoli een goede club voor Praet?

TAGS  I  Mertens  I  Praet  I  Napoli  I  Sampdoria.

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024