'Deze topclub meldt zich bij Thibaut Courtois'

'Deze topclub meldt zich bij Thibaut Courtois'
Woensdag 16 mei 2018 - 15:02   I  

De kans dat Thibaut Courtois aan zijn laatste weken bij Chelsea bezig is, wordt steeds groter. De Rode Duivel zou van plan zijn om Stamford Bridge komende zomer in te ruilen voor een andere topclub. Eén topclub in het bijzonder maakt alleszins al werk van de komst van Courtois.

Volgens Don Balon heeft Paris Saint-Germain zijn zinnen gezet op Courtois. Het is een publiek geheim dat voorzitter Nasser Al-Khelaïfi een topdoelman wil aantrekken omdat hij teleurgesteld is in de prestaties van Alphonse Aréola en Kevin Trapp. Beide keepers wisten de voorbije twee seizoenen niet te overtuigen en daarom wil Al-Khelaïfi zo snel mogelijk een nieuwe nummer één.

Ook kersvers trainer Thomas Tuchel is van mening dat een nieuwe keeper welkom is. Dat Courtois open staat voor een vertrek bij Chelsea, klinkt als muziek in de oren van PSG. De Fransen willen zo snel mogelijk werk maken van de transfer en gaan zich bij Chelsea melden. Daarnaast hoopt PSG ook Casemiro (Real Madrid) én Samuel Umtiti (FC Barcelona) naar het Parc des Princes te lokken.

Poll: Moet Courtois naar PSG gaan?

TAGS  I  Courtois  I  Chelsea  I  PSG  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Umtiti  I  Barcelona  I  Casemiro

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024