Diagne moet weg bij Club: "Er waren ook schermutselingen na de wedstrijd"

Diagne moet weg bij Club:
Donderdag 07 november 2019 - 20:00   I   door Redactie

Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, vindt dat Club Brugge de problemen over zichzelf enigszins heeft afgeroepen. Gewoon door Mbaye Diagne al te gaan halen.

"Moet je als bestuur een trainer een speler in de maag splitsen waarvan je wéét dat hij een tikkende tijdbom is? Mbaye Diagne pronkt zó haaks op alles waar Club Brugge voor staat. Het is eng gedacht om in Brugge alleen maar hard werkende, brave schooljongens aan te trekken, maar je moet een verduiveld volwassen kleedkamer hebben en een volleerd psycholoog als coach om een sujet als Diagne te kunnen managen", zegt Keygnaert.

"Waarschijnlijk is het nu te laat om de brokken te lijmen - er zijn na de match harde woorden gevallen tijdens de schermutselingen in de vestiaire. De narcist Mbaye Diagne is de hoofdschuldige. Maar het avontuur in Parijs is een beetje ieders verantwoordelijkheid in Club."

Ook Vanaken krijgt er van langs. "Hans Vanaken behield zijn waarde door geen scène te maken, maar net als zijn trainer had de weerstand op dat moment wel wat groter mogen zijn - Sarri brak net Wembley niet af toen Chelsea-doelman Kepa zijn orders niet volgde. Te weinig ego hebben is ook niet goed."

Poll: Hoop jij dat Diagne moet vertrekken bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024