Dit denkt Racing Genk over transfer van Siebe Schrijvers naar Club Brugge

Dit denkt Racing Genk over transfer van Siebe Schrijvers naar Club Brugge
Zaterdag 09 juni 2018 - 09:50   I  

Het heeft even geduurd, maar Siebe Schrijvers is nu toch een speler van Club Brugge. De onderhandelingen tussen Racing Genk en Club Brugge hebben eventjes geduurd, maar toen Club dan toch het gevraagde bedrag op tafel wilde leggen stond er niets een transfer nog in de weg.

Schrijvers stond in Racing Genk geboekt als een toptalent. Een van de beste voetballers van zijn generatie en hét paradepaardje van de Genkse jeugdopleiding. Jonge spelers zien ze daar dan ook niet graag vertrekken en ook voor de fans zal het vreemd zijn om hun speler volgend seizoen in het blauw-zwart te zien voetballen.

Het Laatste Nieuws weet dan ook dat de Limburgers Schrijvers liever hadden gehouden, maar de speler zelf had al een tijdje beslist om te vertrekken. "Vandaar ook dat er 3 miljoen euro werd neergeteld voor iemand die zijn laatste contractjaar ingaat. Speelkansen zal hij sowieso krijgen. Is het niet in de Champions League, dan zeker in de Jupiler Pro League. In Genk zullen ze dan met lede ogen toekijken. Ze hadden hem dolgraag gehouden - al was het maar als uithangbord van de jeugdwerking, maar in zijn hoofd had Schrijvers de knop al omgedraaid. " Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Maakt Schrijvers het in Brugge wel helemaal waar?

TAGS  I  RC Genk  I  Schrijvers  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024