'Dit is Anderlecht van plan met Matz Sels en Franck Boeckx'

'Dit is Anderlecht van plan met Matz Sels en Franck Boeckx'
Woensdag 13 juni 2018 - 17:36   I  

RSC Anderlecht versterkte zich eerder deze week ietwat verrassend met Thomas Didillon. Sportief manager Luc Devroe plukte de 22-jarige doelman weg bij het uit de Franse eerste klasse gedegradeerde FC Metz. Nu is het aan de beloftevolle doelman om te bewijzen dat hij kan slagen bij een Belgische topclub.

Want… Wie dacht dat Didillon gehaald werd als reservedoelman heeft het helemaal verkeerd voor. Bij Anderlecht zijn ze van plan om tijdens de voorbereiding te zien wat de nieuwkomer in zijn mars heeft. Het is dan ook niet uitgesloten dat Didillon straks eerste keus is in het Constant Vanden Stockstadion.

Opmerkelijk, want aanvankelijk was het plan van Anderlecht om Matz Sels definitief binnen te halen en van onze landgenoot de eerste doelman te maken. Omdat de onderhandelingen met Newcastle United allesbehalve goed opschieten, staat de definitieve komst van Sels evenwel op de helling.

En wat met Boeckx?

Of Sels nu bij Anderlecht blijft of niet, één ding is zeker: Franck Boeckx die zal ook volgend seizoen nog op de loonlijst staat bij paars-wit. Wat is Anderlecht met hem van plan? Wel, ook Boeckx zal zich mogen bewijzen. Het is de bedoeling dat alle doelmannen in de kern van Hein Vanhaezebrouck aan het begin van de voorbereiding (maandag 18 juni, nvdr.) van nul beginnen en strijden om de positie van eerste doelman. En dat geldt ook voor Matz Sels, mocht hij alsnog definitief naar Anderlecht verhuizen.

Poll: Wie zal volgend seizoen eerste doelman van Anderlecht zijn?

TAGS  I  Boeckx  I  Sels  I  Newcastle United  I  Anderlecht  I  Didillon

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024