'Dit is de échte reden waarom KV Mechelen Ganvoula terugstuurde'

'Dit is de échte reden waarom KV Mechelen Ganvoula terugstuurde'
Dinsdag 23 januari 2018 - 08:52   I   door Redactie

Silvère Ganvoula werd nog niet klaar geacht voor het grote werk bij Anderlecht afgelopen zomer. Net daarom werd hij uitgeleend aan KV Mechelen.

Ganvoula ging, maar tegen zijn zin. Hij had eigenlijk geen zin in een uitleenbeurt bij KVM. Dat was ook duidelijk te merken, waardoor die korte verhuur geen succes werd.

"Silvère gaf meteen een gelaten indruk”, aldus Rik Vande Velde, sportief directeur bij KV Mechelen, in HLN. “Mentaal was hij niet klaar. Hij was afwezig, integreerde zich niet - hij had amper contact met zijn ploegmaats - en ging niet voluit op training. Ik heb meermaals met hem gesproken, maar als het in het kopje niet goed zit...”

Daarom stuurde KV Mechelen hem deze winter al terug naar Anderlecht. Omdat hij dit seizoen al voor twee clubs heeft gespeeld, mag hij ook niet meer naar een andere club. En nu? Nu staat hij plots in de basis bij Anderlecht. Al komt dat ook omdat RSCA nog steeds geen nieuwe spits heeft en het vertrouwen in Lukasz Teodoroczyk, de enige andere overgebleven diepe spits, zeer laag is.

Poll: Denk jij dat Ganvoula een topspits wordt?

TAGS  I  Anderlecht  I   Ganvoula  I   KV Mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024