Dit is er écht aan de hand met Anderlecht en Willy Sagnol

Dit is er écht aan de hand met Anderlecht en Willy Sagnol
Donderdag 17 mei 2018 - 08:50   I  

Gisteren pakte het Duitse Bild uit met het gerucht dat Willy Sagnol klaar zou staan om Hein Vanhaezebrouck te vervangen bij Anderlecht. Daar houden ze met klem vast dat Hein ook volgend seizoen nog trainer zal zijn van Anderlecht.

Vaak wordt de dag nadat Anderlecht met klem benadrukt dat het A is, toch nog B aangekondigd. Deze keer kunnen fans van Vanhaezebrouck wel op twee oren slapen, want Hein zit momenteel op dezelfde lijn met zowel Marc Coucke als met Luc Devroe. Die zijn op korte tijd fan geworden van hun coach.

Wat dan met Sagnol?

Dan is de vraag waar het gerucht van Sagnol wel vandaan komt, want zijn entourage gaf toe dat er gesprekken waren geweest met Anderlecht. Daarnaast pakt het Duitse Bild uit met die informatie en die zijn toch vaak erg goed geïnformeerd. 

Het Nieuwsblad zocht het uit en vond het antwoord. 'Wellicht positieve reclame, want Sagnol moet zijn huidige werkgever Bayern München straks verlaten. De gewezen verdediger begon er dit seizoen als assistent van Carlo Ancellotti en was er zelfs een week interim-coach na diens ontslag, maar ondertussen is Sagnol gedegradeerd tot technisch medewerker. Momenteel wordt hij bij een aantal teams genoemd als hoofdcoach - onder meer bij Saint-Etienne - en dus kan hij wel wat publiciteit gebruiken.'

Poll: Zou er meer aan de hand zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayern München  I  Sagnol  I  Vanhaezebrouck

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024