Dit torenhoge bedrag krijgt Standard voor Belfodil

Dit torenhoge bedrag krijgt Standard voor Belfodil
Woensdag 16 mei 2018 - 06:45   I  

Ishak Belfodil komt zoals verwacht niet terug naar de Belgische competitie. Hij kiest voor een nieuw Duits avontuur bij Hoffenheim. Werder Bremen wilde niet verder met de Algerijnse spits, maar Hoffenheim zag dus wel iets in de speler van Standard.

Het loon van Belfodil was niet mals en daarom wilde Standard hem ook niet terugzien in Sclessin. De transfer van Belfodil legt Standard ook geen windeieren, want de Luikenaars krijgen maar liefst 6,5 miljoen euro. Dat weet Het Nieuwsblad.

'Belfodil tekent bij Hoffenheim tot midden 2022, Standard vangt 6,5 miljoen euro voor de Algerijnse aanvaller. In Luik woog hij met zijn stevige salaris zwaar op de begroting en mocht hij vertrekken.' Een flink bedrag dus waarmee Standard zich binnenkort kan versterken.

De Champions League in

Hoffenheim speelde een sterk seizoen en werd daarvoor beloond met een ticket voor de Champions League. De Duitsers kunnen het hoge bedrag voor Belfodil dus gemakkelijk op tafel leggen. Ook Standard kan nog naar de Champions League, maar wel via de voorrondes dan.

Poll: Is Belfodil dat geld waard?

TAGS  I  Standard  I  Belfodil  I  Hoffenheim

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024