‘Doelman van 80 miljoen Alisson bereikt persoonlijk akkoord met grootmacht’

‘Doelman van 80 miljoen Alisson bereikt persoonlijk akkoord met grootmacht’
Woensdag 13 juni 2018 - 23:40   I  

Doelman Alisson Becker heeft een enorm sterk seizoen achter de rug bij AS Roma. De Braziliaan krijgt ook de voorkeur op Ederson onder de lat bij de Braziliaanse nationale ploeg en kan komende zomer een absolute toptransfer maken. Alisson heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord met Real Madrid.

Spaanse media melden dat Real Madrid en Alisson Becker een akkoord hebben bereikt over een contract tot medio 2023. Nu moeten AS Roma en Real Madrid enkel nog tot een akkoord komen. De Spaanse grootmacht zou een vast bedrag van 55 miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen op tafel willen leggen.

AS Roma wil echter minimaal 80 (!) miljoen euro voor de Braziliaanse sluitpost. Een delegatie van Real Madrid heeft woensdag samengezeten met zaakwaarnemer Ze Maria en kwamen tot een overeenkomst voor een contract voor vijf seizoenen met nog een optie tot een zesde jaar. Zelf wil Alisson dat de deal snel beklonken wordt. “Wat ik graag zou willen is dat alles duidelijk is voor de start van het WK.”

Toekomst

De toekomst van Alisson lijkt in de Spaanse hoofdstad te liggen. “Samen met AS Roma wordt er gewerkt aan een aantal mogelijkheden. Om eerlijk te zijn heb ik de onderhandelingen en verantwoordelijkheid overgelaten aan mijn zaakwaarnemer. Als er geen oplossing is voor de openingswedstrijd tegen Zwitserland, dan moet het wachten tot na het WK.” Overigens kan dit ook een transfer van Thibaut Courtois versnellen. De Romeinse club zou de Rode Duivel onder de lat willen als Alisson verkast.

Poll: Is Alisson de perfecte doelman voor Real Madrid?

TAGS  I  Alisson  I  Real Madrid  I  Roma

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024