Doet Coucke Anderlecht een gigantisch cadeau deze transferperiode?

Doet Coucke Anderlecht een gigantisch cadeau deze transferperiode?
Donderdag 11 januari 2018 - 22:12   I  

Het wordt stilaan 5 voor 12 voor Anderlecht. Volgende week gaat de bal opnieuw aan het rollen in de Belgische competitie, maar versterkingen heeft paars-wit nog niet beet.

De overname van Coucke blijkt momenteel vooral in het nadeel van Anderlecht te spelen. Anderlecht mag niet al te veel geld uitgeven, waardoor de versterkingen momenteel uit blijven. Toch kan Coucke Anderlecht een groot plezier doen.

Bij KV Oostende lopen namelijk enkele spelers rond die hun plek bij Anderlecht wel hebben. Zo speelt Knowledge Musona vaak de pannen van het dak in Oostende en is hij best wel een speler voor Oostende. De speler werd bovendien in het verleden al meermaals aan andere ploegen gelinkt, maar speelt toch nog steeds voor Anderlecht.

RSCA is bovendien nog steeds op zoek naar een creatieve flankspeler en zo loopt er ook eentje rond in Oostende. Al zit die wel vaak op de bank, waardoor een transfer mogelijk zou kunnen zijn. Fernando Canesin zit namelijk op een zijspoor bij KVO, waardoor een terugkeer naar het Astridpark voor de drie partijen misschien wel positief kan uitdraaien.

Poll: Wie zou de grootste aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht  I   KV Oostende

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024