DONE DEAL: AS Roma anticipeert op vertrek Nainggolan en haalt vervanger

DONE DEAL: AS Roma anticipeert op vertrek Nainggolan en haalt vervanger
Vrijdag 08 juni 2018 - 13:30   I  

AS Roma heeft de transfer van Bryan Cristante wereldkundig gemaakt. De Romeinse club heeft de 23-jarige middenvelder voor een bedrag van dertig miljoen euro overgenomen van Atalanta. Cristante zou het eerste seizoen op huurbasis aan de slag gaan met een verplichte optie tot koop.

Zo lijkt AS Roma al te anticiperen op een vertrek van Radja Nainggolan. De voormalig Rode Duivel staat in de belangstelling van enkele grote clubs en ook het Chinese Evergrande van coach Fabio Cannavaro heeft een zeer lucratief voorstel op tafel liggen voor de middenvelder.

Cristante zelf ziet het helemaal zitten in Rome. “Ik ben klaar voor deze uitdaging. Dit is een doel wat ik nu bereikt heb. Ik ben er klaar voor en wil met AS Roma in de Champions League spelen”, liet Cristante al tegenover verschillende Italiaanse media weten.

Nainggolan naar China?

Internazionale aast op Radja Nainggolan maar vooral het Chinese Evergrande is een belangrijke kandidaat. De club uit China wil dertig miljoen euro op tafel leggen (laat dat net het exacte bedrag zijn dat Roma voor Cristante heeft betaald) en heeft een contractvoorstel van 12 miljoen euro per jaar klaarliggen.

Poll: Moet Nainggolan bij AS Roma blijven?

TAGS  I  Roma  I  Cristante  I  Atalanta  I  Nainggolan  I  China  I  Inter  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024