DONE DEAL: Beerschot Wilrijk stelt verrassende nieuwe aanwinst voor

DONE DEAL: Beerschot Wilrijk stelt verrassende nieuwe aanwinst voor
Woensdag 13 juni 2018 - 15:15   I  

Beerschot Wilrijk wil zo snel mogelijk actief zijn op het hoogste niveau in België. De Antwerpse fusieclub greep nipt naast promotie afgelopen seizoen en is de selectie volop aan het versterken om naar de Jupiler Pro League te promoveren. Nu laat de club weten dat Faysel Kasmi een kans krijgt bij Beerschot Wilrijk.

De transfer is toch een verrassende want op de officiële website van Beerschot Wilrijk staat te lezen dat Faysel Kasmi één seizoen krijgt om zich te bewijzen bij de club. “Kasmi is een lichtvoetige middenvelder die eerder al op het Kiel speelde. Als de 22-jarige Antwerpenaar zich kan doorzetten, wordt z'n contract verlengd”, is de officiële melding.

Kasmi speelde overigens zes jaar in de jeugd van Beerschot waarna hij vertrok naar Lierse. Uitleenbeurten aan Standard en Omonia Nicosia waren geen succes. Vanaf januari speelde Kasmi in Ierland bij Waterford. Nu krijgt hij aldus de kans om zich te bewijzen op het Kiel.

Talent

“Stijn Vreven is overtuigd van het talent van Kasmi en we kregen ook positieve feedback van onze techniektrainer Karim Bachar. Hij kent Faysel Kasmi als een uitstekende en leergierige prof. Daarom wilden we de Antwerpenaar een kans geven en ondertekende hij een prestatiecontract voor 1 jaar”, laat Jan Van Winckel hoofd van de technische commissie weten.

Poll: Is dit een versterking voor Beerschot Wilrijk?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  Vreven  I  Kasmi

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024