DONE DEAL: Genk troeft Club en RSCA af en legt gewilde Paintsil vast

DONE DEAL: Genk troeft Club en RSCA af en legt gewilde Paintsil vast
Maandag 11 juni 2018 - 12:09   I  

KRC Genk heeft maandagmiddag een serieuze versterking voor volgend seizoen binnengehaald. De Limburgers maakten de komst van de gewilde Joseph Paintsil officieel bekend.

"KRC Genk bereikte een akkoord met Ferencvaros over de transfer van Joseph Paintsil. De jonge Ghanese aanvaller tekent in de Luminus Arena een contract voor 4 jaar + 1 jaar optie", laat de Limburgse club weten via zijn officiële kanalen.

Ook Club Brugge en RSC Anderlecht hadden Paintsil op het oog, maar zij komen dus te laat. In de Luminus Arena zijn ze alvast in hun nopjes met de komst van de vleugelaanvaller. "Paintsil is een pijlsnelle flankaanvaller die ook centraal uit de voeten kan. Joseph wordt gezien als de revelatie van de Hongaarse competitie, en kon rekenen op interesse van verschillende topclubs."

"In zijn 27 wedstrijden voor Ferencvaros afgelopen seizoen scoorde hij maar liefst 10 keer en gaf hij 7 assists. Joseph legde afgelopen weekend met succes zijn medische tests af. Hij sluit aan bij de ploeg bij de start van de voorbereiding", klinkt het tot slot nog.

Poll: Goede aanwinst voor Genk?

TAGS  I  Paintsil  I  RC Genk  I  Anderlecht  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024