DONE DEAL: Gewilde Talisca weigert Manchester United en kiest voor China

DONE DEAL: Gewilde Talisca weigert Manchester United en kiest voor China
Vrijdag 08 juni 2018 - 18:32   I  

Een opmerkelijke transfer om het weekend mee in te zetten: Anderson Talisca ruilt de Turkse topclub Besiktas in voor een avontuur in China. De Braziliaanse spelmaker stond op het verlanglijstje van grote clubs als Manchester United, maar besliste om zijn carrière verder te zetten bij Guangzhou Evergrande.

De 24-jarige Talisca speelde tijdens het voorbije seizoen op uitleenbasis bij Besiktas, dat de Braziliaan huurde van het Portugese Benfica. Na een beresterk seizoen leek Talisca op weg naar de Premier League, waar onder meer Manchester United fel aan zijn mouw trok.

Uitleenbeurt

Van een overstap naar Engeland komt voorlopig niets in huis, want Talisca kiest voor een avontuur in China. Regerend kampioen Guangzhou Evergrande zal de Braziliaan de komende zes maanden huren van Benfica. Of de Chinezen Talisca nadien definitief zullen overnemen, moet nog blijken. Bij Benfica ligt Talisca nog tot medio 2020 onder contract.

Bij Guangzhou Evergrande zal Talisca, die met Brazilië niet meegaat naar het WK in Rusland, enkele landgenoten tegen het lijf lopen. Ook Alan en Ricardo Goulart spelen er immers al. Fabio Cannavaro is er trainer.

Poll: Begrijp jij de keuze van Talisca?

TAGS  I  Talisca  I  Besiktas  I  Manchester United  I  Guangzhou Evergrande

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024