DONE DEAL: KV Mechelen haalt De Camargo terug naar België

DONE DEAL: KV Mechelen haalt De Camargo terug naar België
Dinsdag 15 mei 2018 - 15:51   I  

Het zat er al aan te komen maar nu komt KV Mechelen officieel met het nieuws naar buiten. De 35-jarige brok ervaring Igor De Camargo is volgend seizoen te zien Achter de Kazerne. KV Mechelen degradeert naar 1B maar wil zo snel mogelijk terug naar het hoogste niveau.

De Camargo is inmiddels 35 jaar oud, maar nog niet versleten. Dat bewees de stevige spits dit seizoen. De Camargo was aanvankelijk geen vaste waarde bij APOEL, maar knokte zich gaandeweg wel in het elftal. In totaal was de ex-speler van onder meer KRC Genk en Standard goed voor 18 doelpunten en zo had De Camargo een serieus aandeel in de titel.

Aangezien het contract van de gewezen Rode Duivel in juni afloopt, hoeft Mechelen niet eens een transfersom op te hoesten. Achter de Kazerne moet De Camargo de aanvalsleider en één van de dragende spelers binnen het elftal van Dennis van Wijk worden. Hij zet in principe vandaag zijn handtekening bij KV.

UPDATE: De Camargo definitief naar KV Mechelen

KV Mechelen is verheugd dat De Camargo terug naar België keert na een avontuur in Cyprus. Het was een mooie periode in Cyprus, maar ik ben blij dat ik nu bij KVM in België aan de slag kan”, zo zegt hij. “Het project dat deze mooie club voorstelt, daar wil ik graag aan meewerken. Of het nu 1B of toch nog 1A wordt: ik ben tevreden dat ik weer op Belgische bodem kan voetballen.”

Afgelopen weekend werd De Camargo nog landskampioen met APOEL Nicosia en speelde hij afgelopen seizoen ook in de groepsfase van de Champions League. Met 22 doelpunten was De Camargo een sterke kracht in de selectie van APOEL. Eerder speelde de Belg met Braziliaanse roots ook al voor Genk, Standard en Borussia Mönchengladbach.

Poll: Is dit een goede aanwinst voor KV Mechelen?

TAGS  I  De Camargo  I  KV Mechelen  I  Lokeren  I  RC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024