DONE DEAL: RC Genk is rond met toptalent: “Kan hier veel leren”

DONE DEAL: RC Genk is rond met toptalent: “Kan hier veel leren”
Maandag 14 mei 2018 - 11:05   I  

Racing Genk moet op de laatste speeldag nog vol aan de bak om alsnog over Gent te wippen in het klassement. Clement hoopt op een vriendendienst van Club Brugge enerzijds en een overwinning van zijn eigen ploeg in het Astridpark anderzijds.

Racing Genk wil maar al te graag Europa in volgend seizoen, want dat is het ideale toneel om de vele talenten van Genk voor te stellen aan Europese topclubs. De voorbije jaren heeft Genk zo gouden zaken kunnen doen. Denk maar aan de verkoop van De Bruyne, Courtois, Milinkovic-Savic en Leon Bailey.

Genk blijft dan ook voorlopig inzetten op jonge jongens met potentieel en talent in overvloed. Daarom haalden de Limburgers nu Jakub "Kuba" Piotrowski binnen. De jonge Poolse middenvelder komt voor drie seizoenen naar Genk met een optie voor nog een extra seizoen. Dat maakte zijn managment zelf bekend via Facebook.

“Kan hier nog veel leren”

Piotrowski is dan ook zeer blij met zijn transfer. “Ik ben blij dat ik naar de Belgische competitie kan verhuizen. Ik kan hier veel leren en Genk zorgt voor de perfecte omgeving om dat te doen. Ik ben ook blij dat de transfer zo snel in orde is geraakt. Nu kan ik de heele voorbereiding meemaken met de ploeg en dat zal mijn aanpassingsperiode alleen maar verkorten”, aldus de nieuwe aanwinst van Racing Genk.

Poll: Is dit een goede aanwinst voor RC Genk?

TAGS  I  RC Genk  I  Piotrowski

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024