DONE DEAL: Verheyen dol op aanwinst Marquet: "Daar ben ik van overtuigd"

DONE DEAL: Verheyen dol op aanwinst Marquet:
Donderdag 14 juni 2018 - 12:30   I  

Voor KV Oostende is het de eerste transferperiode zonder gewezen voorzitter Marc Coucke. Onder het bewind van diens opvolger Peter Callant hoopt het nieuwe Oostende volgend seizoen te verrassen, maar dan heeft de club wel nog nood aan wat extra versterking.

Gisteren stelde KV Oostende verrassend de Kroatische verdediger Goran Milovic (29) voor. Milovic komt over van het Kroatische Osijek en zette bij Oostende zijn handtekening onder een overeenkomst voor de komende twee seizoenen, mét optie op een derde. Milovic moet de naar Anderlecht vertrokken Antonio Milic doen vergeten.

Vandaag stelt KV Oostende alweer een nieuwe man voor. "De 23-jarige François Marquet komt voor 3 seizoenen naar de Versluys Arena. Marquet is een creatieve centrale middenvelder die de afgelopen twee seizoen uit kwam voor Waasland Beveren." Dat maakte KV Oostende zelf bekend via haar website. 

"Geweldige voeten"

Gert Verheyen is alvast tevreden over de nieuwe aanwinst, die hij kent van bij de nationale jeugdploegen. Daar vormde hij samen met Leander Dendoncker en Pieter Gerkens een ijzersterk middenveld. “François was een vaste waarde bij mijn jonge Duivels op het middenveld met o.a. Dendoncker en Gerkens. Hij heeft uitstekende voeten en moet bij ons zorgen voor de creativiteit. Het is een speler met enorm veel potentieel die zich zal willen bewijzen, nadat hij een moeilijker seizoen had bij Waasland Beveren. Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn niveau van bij Moeskroen kan terugvinden", aldus Gert Verheyen.

Poll: Goede transfer?

TAGS  I  KV Oostende  I  Verheyen  I  Marquet

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024