Door deze vier (!) Rode Duivels gaat Martinez met kopzorgen 2018 in

Door deze vier (!) Rode Duivels gaat Martinez met kopzorgen 2018 in
Zondag 31 december 2017 - 17:00   I  

Roberto Martinez dacht vanavond eens rustig te kunnen genieten van wat cava en tapas, maar tussen het genieten door zal hij zich toch wel af en toe in de denkbeeldige haren moeten krabben.

Deze week zag de Spanjaard maar liefst vier spelers uitvallen met een blessure. De ernst van alle blessures is nog niet gekend, maar goed ziet het er niet uit. Het WK mag dan nog even weg zijn, zijn spelers daar fit en wel aan de aftrap krijgen lijkt nu al onbegonnen werk.

Zo viel Chadli deze week uit en ook voor hem ziet het er niet goed uit. Chadli mag dan wel geen basisspeler zijn, hij is wel vervanger nummer één voor Carrasco (die tegenwoordig ook niet al te veel speelt bij Atlético) en Meunier in mindere mate op rechts. Chadli is maar liefst twee maanden out.

Kompany is dan weer al een tijdje het zorgenkind van de Rode Duivels. Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat Kompany een tijdje fit was. En dat is het jammer genoeg ook. Toch hoopt Martinez te kunnen rekenen op een fitte Kompany in Rusland, al lijkt dat nobele hoop. Telkens hij opnieuw vertrokken lijkt valt hij uit met een blessure. Ook deze keer lijkt de blessure niet al te erg, maar hoe zeker kunnen we daar nu nog van zijn?

De zwaarste klap kregen de Rode Duivels pas gisteren en vandaag. Gisteren hielden alle Duivels-fans hun adem in toen ze Romelu Lukaku neer zagen smakken op het veld na een stevige botsing. Lukaku bleef minutenlang liggen en moest zelf beademd worden. Volgens Mourinho valt het wellicht mee, want normaal gezien krijgt hij nieuws als het echt slecht is. Dat kreeg hij gisteren niet.

Vandaag zagen we ook nog eens nummer vier uitvallen bij de Rode Duivels. De Bruyne werd stevig neergehaald door Puncheon. Ook KDB moest met een draagberrie naar de kant gehaald worden. Volgens de berichten die binnenstromen lijkt het al bij al nog mee te vallen. Al is het steeds afwachten hoe die enkel nu reageert.

Poll: Wie van de vier kunnen we écht niet missen op het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Chadli  I   Kompany  I   Lukaku  I   De Bruyne  I   Martinez

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024