Drama dreigt opeens voor Antwerp en Club Brugge: "Het ziet er echt niet goed uit"

Drama dreigt opeens voor Antwerp en Club Brugge:
Zondag 14 augustus 2022 - 20:47   I   door Redactie

De vierde speeldag was in cijfers een uitstekende zondag voor zowel Antwerp als Club Brugge, maar er was ook een serieuze keerzijde.

Want beide clubs zagen een absolute sterkhouder uitvallen. Respectievelijk Michel-Ange Balikwisha op het veld van Eupen en Andreas Skov Olsen op het veld van OHL. Het is nu afwachten hoe ernstig de blessures zijn.

Het commentaar bij het uitvallen van Balikwisha achteraf beloofde voor Antwerp alleszins weinig goeds. Vooral omdat de flankaanvaller moest ondersteund worden omdat hij anders niet kon stappen.

"Het ziet er helaas echt niet zo goed uit", aldus Antwerp-trainer Mark van Bommel bij Het Laatste Nieuws. "Het is het grote minpunt van deze middag. Ik denk dat ‘Bali’ even out is." Afwachten wat verder onderzoek uitwijst.

Noodgedwongen

Dat zal ook het geval zijn voor Skov Olsen. De sterkhouder van Club Brugge werd aangetrapt en moest noodgedwongen vervangen worden. Ook bij de kampioen is het vrezen voor een langdurige afwezigheid.

"Dat is het enige slechte gevoel van de avond", aldus zag ook Club Brugge-trainer Carl Hoefkens het voor de camera's van Eleven Sports somber in. "Je topspelers wil je altijd fit zien."

Poll: Wie zou het grootste verlies zijn voor zijn respectievelijke club?

TAGS  I  Eupen  I  Antwerp  I  OHL  I  Club Brugge

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022