Dramatische gedachten bij Proto: "Dan is het definitief gedaan"

Dramatische gedachten bij Proto:
Donderdag 26 januari 2017 - 09:12   I   door Redactie

Er staan grote vraagtekens achter de naam van Sylvio Proto. De 33-jarige doelman is lange tijd buiten strijd met een blessure.

Op 14 november kwam Proto op training in botsting met ploegmaat Bruno Godeau. Proto zijn achterste kruisbanden scheurden. De doelman van KV Oostende hoopt bij de start van pla-off I weer fit te zijn.

"Ik dacht eerst negen maanden buiten strijd te zijn", zegt Proto aan Het Nieuwsblad. Ik vreesde zelfs even voor het einde van mijn carrière, maar nu kunnen we de onbeschikbaarheid misschien houden op een dikke drie maanden."

"Geleidelijk aan voel ik de kracht in mijn knie terugkomen en eind februari hoop ik al mijn eerste wedstrijd te spelen. Als keeper van 33 jaar kun je je niet permitteren om één jaar lang out te zijn."

"In het geval van een operatie was het zeker zo geweest en ik zei tegen mijn vrouw Barbara: als dit het einde van mijn loopbaan is, moet ik dat accepteren. Gelukkig bleek er een alternatief voor een chirurgische ingreep. Drie maanden stabiliserende oefeningen en revalidatie en dan zouden we opnieuw bekijken of een operatie nodig was.”

TAGS  I  KV Oostende  I   Sylvio Proto

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024