'Drie Europese grootmachten dingen naar handtekening Thibaut Courtois'

'Drie Europese grootmachten dingen naar handtekening Thibaut Courtois'
Zondag 10 juni 2018 - 09:00   I  

Thibaut Courtois staat tot nader order nog steeds op de loonlijst bij Chelsea, maar het is voorlopig nog niet helemaal duidelijk of de Rode Duivel ook volgend seizoen nog bij de Londense topclub tussen de palen zal staan. Een contractverlenging bij Chelsea blijft al een hele tijd uit en een toptransfer behoort tot de mogelijkheden voor onze landgenoot.

Sport/Voetbalmagazine meldt dat de allergrootste clubs in Europa naar de handtekening van Courtois dingen. Bij Chelsea loopt het contract van de Belgische doelwachter af in de zomer van 2019. Als een contractverlenging ook na afloop van het WK uitblijft, is de kans reëel dat Chelsea zijn nummer 1 straks wel moét verkopen. Anders dreigt Courtois immers gratis de deur uit te wandelen.

Verschillende topploegen wachten het juiste moment af om zich bij Chelsea en Courtois te melden - een goed WK kan veel doen. De clubs die de situatie van Courtois nauwlettend in de gaten houden zijn Real Madrid, Paris Saint-Germain en Atlético Madrid. Al zou PSG eerder genegid zijn om voor de vrije Gianluigi Buffon te gaan.

Keeperscarrousel

Bij Atlético vrezen ze dan weer voor een vertrek van Jan Oblak. Die zou in beeld zijn bij Manchester United, dat mogelijk David De Gea kwijtspeelt aan Real Madrid. Als Oblak vertrekt, komt Courtois uiteraard in beeld bij de club waar hij in het verleden reeds succesvol was. Komt de keeperscarrousel binnenkort op gang of blijft alles gewoon bij het oude? Nog even afwachten.

en dat de grootsten dingen naar zijn handtekening, nu zijn contract bij Chelsea afloopt in de zomer van 2019.

 

Poll: Moet Courtois vertrekken bij Chelsea?

TAGS  I  Courtois  I  Chelsea  I  PSG  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Atlético Madrid  I  De Gea  I  Oblak  I  Buffon

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024