Dries Mertens zorgt vlak voor het WK voor frustraties bij de voetbalbond

Dries Mertens zorgt vlak voor het WK voor frustraties bij de voetbalbond
Donderdag 14 juni 2018 - 12:00   I  

Het WK begint maandag pas voor de Rode Duivels, maar de voorbereiding richting die wedstrijd verliep niet zonder slag of stoot. Er was de heisa omtrent Radja Nainggolan en ook 'matrasgate' zorgde voor een hobbelige periode voor Roberto Martinez.

Nu doet ook Dries Mertens zijn duit in het zakje, want er treden alweer problemen op met de portretrechten. Het Laatste Nieuws weet namelijk dat alle Rode Duivels een contract tekenden waarin duidelijk genoteerd staat hoe de bond het gezicht van de spelers commercieel mag gebruiken. Dries Mertens tekende geen contract en dat zorgt nu voor enorme irritaties bij de voetbalbond.

"Namens zijn advocaat Stijn Francis verwees Mertens naar zijn bestaand contract inzake portretrecht met Napoli. Het zorgt voor irritatie bij de bond die Mertens voorstelde om dan ook maar niet te poseren voor de officiële ploegfoto vermits die zal gebruikt worden voor commerciële doeleinden." Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Wat de volgende stappen nu zijn is nog niet echt duidelijk.

 

Poll: Zal dit gevolgen hebben voor Mertens?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Mertens  I  Napoli

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024