Droomtransfer Ochoa neemt verrassende wendiing

Droomtransfer Ochoa neemt verrassende wendiing
Zaterdag 11 augustus 2018 - 08:00   I   door Redactie

Guillermo Ochoa staat in de belangstelling van Napoli. Standard kwam echter niet tot een akkoord met de Italiaanse topclub over de keeper.

“Er zijn enkele regels die wij respecteren en waarvan ik ook verwacht dat andere clubs ze in acht nemen. Als Ajax bijvoorbeeld enkele spelers voor tien miljoen of meer kan kopen, dan is het toch een grap dat wij onze internationale doelman zouden uitlenen aan een Italiaanse topclub", zegt trainer Michel Preud'homme aan HLN

"Er zijn contracten en clausules en daar houden wij ons aan. Als de club niet de gevraagde transfersom voor hem wenst te of kan betalen, moet Memo (Ochoa red.) zich misschien maar eens afvragen wat precies hun intenties zijn.”

Update 10/08 - 8:00

Het Laatste Nieuws weet dat Ochoa zijn droomtransfer naar Napels mag vergeten. De Italianen hebben zelfs al een andere doelman op het oog. "De Italiaanse club van Dries Mertens is nog op zoek naar een doelman en sprak met Standard over zijn Mexicaanse nationale doelman. Die gesprekken liepen spaak en nu onderhandelt Napoli volgens Italiaanse media met de Roemeense doelman Ciprian Tatarusanu (32) van Nice. Hij kwam vorig seizoen uit voor het Franse Nantes en was daarvoor al actief in de Serie A bij Fiorentina."

TAGS  I  Standard  I  Napoli

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024