Duidelijke boodschap voor Coucke: "Ik hoop dat Anderlecht mij aantrekt"

Duidelijke boodschap voor Coucke:
Maandag 14 mei 2018 - 20:00   I  

RSC Anderlecht strijdt volgend weekend nog voor de tweede plaats in play-off 1, maar achter de schermen maken voorzitter Marc Coucke en sportief manager Luc Devroe al werk van volgend seizoen. Eén van de dossiers die op het bureau van Devroe ligt, is dat van Matz Sels.

Paars-wit huurt Sels tot het einde van dit seizoen van Newcastle United, waar de doelman geen toekomst meer lijkt te hebben. Hoe zit het nu precies met zijn toekomst? "Dat is iets wat Newcastle en Anderlecht moeten bespreken. Wat als het van mij afhangt? Ik hoop dat ik definitief de overstap naar Anderlecht kan maken", aldus Sels in een gesprek met La Dernière Heure.

Aanvankelijk lag Sels zowel onder René Weiler als onder Hein Vanhaezebrouck in de weegschaal met Frank Boeckx, maar door de blessure van die laaste werd Sels de onbetwiste nummer 1 van Anderlecht. Met zijn goede prestaties wist de gewezen uitblinker van AA Gent iedereen binnen Anderlecht van zijn kwaliteiten te overtuigen. Paars-wit wil de doelman graag aantrekken, maar niet tegen eender welke prijs.

Poll: Moet Anderlecht Sels houden?

TAGS  I  Sels  I  Anderlecht  I  Newcastle United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024