Dury blijft teleurgesteld achter: "Dan zag het er misschien helemaal anders uit"

Dury blijft teleurgesteld achter:
Zondag 07 oktober 2018 - 18:05   I  

Zulte Waregem blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. De ploeg krijgt momenteel al evenveel klappen als McGregor. Ook vandaag speelde Zulte Waregem een verdienstelijke wedstrijd, maar de details deden de thuisploeg de das om.

Dat was ook de analyse van Francky Dury, die zag hoe enkele fases in de eerste helft de wedstrijd in een definitieve plooi wisten te leggen. Zo was er het afgekeurde doelpunt van Hamdi Harbaoui. "De jongens zijn met een goede mentaliteit gestart. Jammer genoeg scoort Anderlecht dan door een uitschuiver bij ons, terwijl het er met die afgekeurde goal van Harbaoui helemaal anders had kunnen uitzien", aldus Dury aan Sporza.

Toch wilde Dury na de wedstrijd geen excuses zoeken. "Maar als het niet goed gaat, moet je niet veel excuses zoeken. Dan moet je het bij jezelf zoeken. Na de 0-2 waren we even down, maar in de slotfase komen we er toch nog dichtbij, hoe gek het ook klinkt. Het zijn die momenten die we eens moeten pakken. Als die bal van Baudry binnen gaat, kunnen we toch eens veertien dagen met een goed gevoel rondlopen."

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024