Eddy Snelders ziet twee Rode Duivels stoppen na dit WK

Eddy Snelders ziet twee Rode Duivels stoppen na dit WK
Donderdag 12 juli 2018 - 23:10   I  

De Rode Duivels zijn er niet in geslaagd om wereldkampioen. Volgens velen was dit het moment en krijgen we zo'n kans niet meer. Deze generatie Rode Duivels wordt al wat ouder en velen vrezen dan ook dat dit het laatste huzarenstukje was van deze groep Rode Duivels.

Dat denkt analist Eddy Snelders niet. Het volgende grote tornooi, het EK, volgt al binnen twee jaar. Hij ziet bijna de hele ploeg nog schitteren binnen twee jaar, enkel voor Marouane Fellaini en Mousa Dembélé zal het wat moeilijker worden.

"Kompany heeft die vraag bijvoorbeeld al een aantal keer gekregen, maar hij antwoordt daar altijd ontwijkend en afwijzend op. "Als ik me goed voel, speel ik", zegt hij. Volgens mij speelt hij niet zelf met de gedachte om te stoppen. In heel deze groep zie ik maar twee jongens die eventueel zouden afzwaaien: Fellaini en Dembélé." Dat vertelde Snelders aan Sporza.

Deur op een kier

Al staat ook voor hen nog de deur op een kier. "Fellaini heeft al eens gezegd dat hij er na dit WK mee zou stoppen, maar dat was vooral op een moment dat hij niet veel speelde bij de Duivels. Dat verandert misschien nu hij wel weer belangrijk is. En dan heb je Mousa Dembélé. Op een persconferentie lang voor zijn halve finale zei hij ook al dat hij misschien zou overwegen om te stoppen. Hij is niet ongelukkig bij nationale ploeg, maar wel erg blessuregevoelig."

Poll: Stoppen er meer dan twee Rode Duivels na dit WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Snelder  I  Fellaini  I  Dembélé

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024