Eden Hazard doet bekentenis over transfer naar Real Madrid

Eden Hazard doet bekentenis over transfer naar Real Madrid
Zondag 16 september 2018 - 08:29   I  

In een ideale wereld speelde Eden Hazard nu voor Real Madrid, maar het liep anders. De Rode Duivel liep een transfer naar de Spaanse top mis en moest bij Chelsea. De teleurstelling van Hazard maakte snel plaats voor sterke prestaties.

Zaterdagnamiddag was Hazard nog goed voor een hattrick tegen Cardiff. Na afloop van de partij sprak onze landgenoot met Gary Lineker, de host van het BBC-programma Match of the Day. Tijdens het gesprek had Hazard het onder meer over zijn gemiste transfer naar Real.

“Na afloop van de Wereldbeker is er gesproken, maar uiteindelijk ben ik nog steeds een speler van Chelsea", bekende Hazard. "Ik probeer nu gewoon alles te geven voor deze club. Chelsea heeft me zoveel gegeven. Als ik op het veld sta wil ik altijd mijn best doen voor deze club.”

"Ik voel me fris"

Dat Hazard na een lang en slopend seizoen nu alweer zo goed op dreef is, is opmerkelijk. “Ik voel me fris. Ik nam drie weken vakantie na het WK. Voor mij was dat voldoende. Weet je, ik voel me altijd goed als ik voetbal speel. Soms ben ik vermoeid, maar op het veld geef ik alles. Als alles goed loopt zoals nu, dan is het altijd een plezier om te spelen.”

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024