‘Edmilson staat voor straffe transfer naar de Premier League’

‘Edmilson staat voor straffe transfer naar de Premier League’
Vrijdag 08 juni 2018 - 14:15   I  

Junior Edmilson is gegeerd wild op de transfermarkt. Het dribbelwonder van Standard stond eerder al in de belangstelling van rivaal Anderlecht maar kan ook de overstap maken naar de Premier League. Naar verluidt is West Ham United geïnteresseerd in de Belgische Braziliaan.

Vooral in play-off 1 kwam het talent van Junior Edmilson aan het licht. De smaakmaker toonde zijn kunnen en was belangrijk voor de comeback van Standard. De Rouches eindigden uiteindelijk op een straffe tweede plaats en het bracht ook de beker mee naar Sclessin.

Edmilson stond lange tijd op de radar van Anderlecht maar die piste lijkt paars-wit niet meer te zullen bewandelen. De Premier League is echter wel een interessante optie voor Edmilson. De middenvelder wil graag uitkomen voor de Rode Duivels en weet dat het daarvoor grote stappen zal moeten zetten.

Preud'homme

Michel Preud'homme wil Edmilson echter bij de club houden en een belangrijke pion van de ploeg maken. Na het vertrek van Sa Pinto is de oefenmeester druk bezig om Standard helemaal naar zijn hand te zetten en een vertrek van de sterkhouder kan roet in het eten van Preud'homme gooien.

Poll: Moet Edmilson naar West Ham gaan?

TAGS  I  Edmilson  I  Preud'homme  I  West Ham  I  Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024