"Eerlijk? Ik geloofde niet dat Anderlecht mij een contract voorschotelde"

Donderdag 02 februari 2017 - 08:20   I   door Redactie

Silvère Ganvoula wist zelf niet wat hem overkwam. De spits van Westerlo werd aangetrokken door Anderlecht, en dat had niemand zien aankomen. Hij wordt eerst nog wel tot het einde van het seizoen opnieuw verhuurd aan Westerlo.

“Een transfer naar Anderlecht, dat is een droom", aldus Ganvoula in Het Nieuwsblad. "Eerlijk, ik geloofde het niet. Twee dagen geleden bracht mijn manager me op de hoogte dat Anderlecht een voorstel had gedaan. Als zo'n ploeg je vraagt om te tekenen, dan kan je dat moeilijk weigeren.”

“Op dit moment kan ik niet zeggen dat ik honderd procent klaar ben voor deze stap, maar ik ben wel klaar om mijn kans te grijpen", vervolgt Ganvoula. "Ik besef dat ik nog veel moet leren en hard zal moeten werken. Nog twee, drie keer harder dan bij Westerlo. Alleen op die manier zal ik een plaats kunnen opeisen bij Anderlecht. Of ik eerst nog een jaartje uitgeleend zal worden? Neen, Anderlecht heeft me bevestigd dat ik gehaald ben om te spelen.”

"Dat ik de allereerste speler van Westerlo ben die een transfer naar Anderlecht afdwingt, doet me plezier. Het is een hele eer. Zo zie je maar dat het in voetbal heel snel kan gaan. Een jaar geleden was ik nog ongelukkig in Turkije, waar ik niet meer werd betaald. Vandaag mag ik mezelf een speler van Anderlecht noemen."

TAGS  I  Anderlecht  I   Silvère Ganvoula

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024