Eerste barst in het huwelijk tussen KV Kortrijk en De Boeck: "Not amused"

Eerste barst in het huwelijk tussen KV Kortrijk en De Boeck:
Donderdag 17 mei 2018 - 09:55   I  

KV Kortrijk wist sinds de aanstelling van Glen De Boeck te verrassen. Het deed lange tijd mee voor play-off 1 en ook in play-off 2 deed KVK mee tot op het einde om de eerste plek in de groep te veroveren. Dat lukte net niet, want Zulte Waregem was net iets te sterk.

Glen De Boeck vormt een goed duo met Lorenzo Staelens, maar aan die samenwerking komt nu een einde. Het contract van Staelens wordt namelijk niet verleng. Dat meldde KVK zelf. Beide partijen vonden geen akkoord waardoor De Boeck nu dus zijn trouwe assistent verliest.

De Boeck kon daar trouwens echt niet mee lachen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het is duidelijk dat de huidige T1 van KV Kortrijk graag had verdergewerkt met Staelens en dat KVK dat niet heeft kunnen verwezenlijken zorgt toch voor een eerste barst in het huwelijk.

Korte reactie zegt voldoende

Hij was gisteren dan ook erg kort en reageerde amper. 'De Boeck was na de ochtendtraining duidelijk not amused nadat hij het nieuws over zijn 'compagnon de route' had vernomen. Hij hield de lippen stijf op elkaar met de melding: "Het zal maar best zijn dat ik niets zeg." Morgenavond zit Staelens nog wel op de bank voor zijn laatste wedstrijd bij KV Kortrijk.' (Het Laatste Nieuws)

Poll: Had KVK een grotere inspanning moeten doen?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  De Boeck  I  Staelens

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024