'Enkel dan haalt Club peperdure Krmencik naar Brugge'

'Enkel dan haalt Club peperdure Krmencik naar Brugge'
Vrijdag 10 augustus 2018 - 09:40   I  

Club Brugge heeft geen doublure voor Wesley. Dat is een groot probleem geworden nu Wesley plots voor een schorsing van maar liefst zes speeldagen staat. Club Brugge zou dan ook alle zeilen bijzetten om een vervanger binnen te halen.

Als we Denik Sport mogen geloven willen ze daar ook het nodige geld voor op tafel leggen. Zo zou Club Brugge nu een bod hebben geplaatst van maar liefst zes miljoen euro op Michael Krmencik, een Tsjechische international die vlot de weg naar het net weet te vinden.

In het verleden werd de spits ook al aangeboden bij Anderlecht, maar toen kwam er geen transfer. Of Club Brugge daadwerkelijk zo een hoog bedrag op tafel wil leggen voor een extra spits is echter nog maar de vraag. Wesley is normaal incontournable en de komst van een dure concurrent kan misschien meer kwaad dan goed doen. Krmencik is momenteel nog aan de slag bij Viktoria Plzen. Hij is 1,90 meter groot en heeft wat hetzelfde profiel als Wesley. 

Update 10:10 9:40

Ook Het Laatste Nieuws weet dat Krmencik op de radar staat van Club Brugge. De krant weet echter dat Club hem zou willen binnenhalen als Wesley zou vertrekken. Niet als doublure dus, wel als vervanger. "Michael Krmencik is in beeld bij Club Brugge. De 25-jarige spits van FC Viktoria Plzen (1m87, 74kg) geldt als een mogelijk alternatief voor Wesley - mocht die toch nog vertrekken."

Poll: Moet Club Brugge een doublure halen voor Wesley?

TAGS  I  Club Brugge  I  Viktoria Plzen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024