Er moet Franck Berrier iets van het hart over Marc Coucke

Er moet Franck Berrier iets van het hart over Marc Coucke
Zaterdag 09 juni 2018 - 09:30   I  

Franck Berrier is geen speler van KV Oostende meer. De Franse spelmaker ruilde de Belgische Kust in voor een nieuw avontuur bij het gedegradeerde KV Mechelen.

Bij KV Oostende zat Berrier op een dood spoor. Hij lag er meermaals overhoop met het oude bestuur en ook het nieuwe bestuur wilde niet verder met de soms nukkige Fransman. De transfer naar Mechelen lijkt dan ook de beste oplossing voor alle betrokken partijen. Er was in Oostende heel wat te doen rond een mislukte transfer naar Thailand, maar dat is voor de Fransman een afgesloten hoofdstuk nu.

“Toen Coucke me niet wou laten gaan, was ik erg ontgoocheld. Dat steek ik niet onder stoelen of banken. Het was een lastige periode voor me en er werden veel leugens verteld. Maar nu heb ik de bladzijde omgedraaid. Of ik nog kwaad ben op Coucke? Neen. Voor mij is dit een afgesloten hoofdstuk. Ik ben de fans van KV Oostende enorm dankbaar voor de mooie tijd en kon bij de club gebleven zijn, maar ik wil absoluut spelen", aldus Berrier in Gazet van Antwerpen.

Poll: Goede transfer?

TAGS  I  Berrier  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024