"Er zal weinig te doen zijn aan Antwerp"

Woensdag 01 maart 2017 - 08:45   I   door Redactie

Fred Vanderbiest was in het begin van het seizoen nog trainer van Antwerp. Hij werd er echter ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten. Nadien kwam John Bico (heel even) en vervolgens werd Wim De Decker trainer. Die leidde Antwerp zowaar nog naar de finale van 1B.

"Dat tikkeltje geluk van voorheen ontbrak en enkele spelers die het voor Nieuwjaar uitstekend deden, kwamen in een dalende vormcurve terecht", vertelt Vanderbiest in Gazet van Antwerpen. "Hopelijk halen ze in de finalewedstrijden weer hun beste niveau. Al denk ik dat er weinig te doen zal zijn aan Antwerp."

"Ik verwacht dat ze het dit keer wel zullen afmaken. In de competitie wonnen ze trouwens drie van de vier keer van Roeselare. In mijn periode bij Antwerp was het nog met vallen en opstaan. Eigenlijk speelde ik mijn beste wedstrijden in de voorbereiding tegen eersteklassers. Zonder grote namen was dat toen nog. Daarna zijn er te veel grote namen gekomen."

"Misschien probeerde ik toen iets te veel iedereen tevreden te stellen, voor het eerst in mijn trainerscarrière, en dat is uiteindelijk mijn doodsteek geweest. Wat Wim De Decker te doen stond, kon je wel voorspellen, maar je moet het ook nog durven door te voeren. Hij koos voor spelers die er altijd honderd procent voor gaan. Dat deed hij heel goed. Sterk van hem."

TAGS  I  vanderbiest  I   antwerp  I   roeselare

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024