Erg onrustig bij Club Brugge: "Leko heeft een grote fout gemaakt"

Erg onrustig bij Club Brugge:
Zaterdag 08 december 2018 - 23:36   I  

Club Brugge is terug bij af. Na schitterende prestaties tegen Borussia Dortmund en Standard volgde een pijnlijke nederlaag op het veld van degradatiekandidaat Waasland-Beveren. Het is zo weer onrustig bij Club. Schrijver en analist Herman Brusselmans begrijpt niets meer van blauw-zwart en trainer Ivan Leko in het bijzonder.

"Ivan Leko heeft een grote fout gemaakt door Saulo Decarli op het veld te laten staan”, aldus Brusselmans bij van Play Sports. “Decarli had hij er altijd moeten afhalen. Was het niet bij de rust, dan wel na zijn gele kaart.”

“Decarli was de zwakste schakel bij Club Brugge en stond niet op zijn beste positie. Je merkte aan alles dat hij het moeilijk had. Ik snap niet dat Leko niet heeft ingegrepen", voegde Brusselmans er nog aan toe.

Degryse: "Die own goal van Decarli? Onbegrijpelijk"

Ook Marc Degryse stelt zich vragen bij de keuzes van Leko. "We haalden het tijdens de rust al aan dat Leko hem er beter zou afhalen. Hij pakte na rust nog bijna rood, hé. Het is toch erg opvallend dat Leko toen niet heeft ingegrepen. En die own goal van Decarli? Dat is echt onbegrijpelijk."

Poll: Had Decarli vervangen moeten worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024